מי אנחנו? השמות מאחורי המותג

מיכל מוזס. שפית, קונדיטורית, קייטררית ועיתונאית אוכל. בוגרת בית הספר Cordon Bleu  בפריז בבישול ואפיה ועברה השתלמויות ב-Culinary Institute of America. בעלת תואר בתקשורת מאוניברסיטת בר אילן ובוגרת בית ספר "כותרת" לעיתונאות. עבדה והשתלמה במיטב המסעדות בעולם, שימשה כעורכת גסטרונומית במגזין "שף" ובמגזין "על השולחן", חתומה על שורה של ספרי בישול מצליחים בארץ ובארצות הברית וביניהם "ספר הפסטה של על השולחן", "על השולחן אקספרס" ו"לא על האוכל לבדו" של בית השנטי.

איוונה ניצן. מעצבת רב תחומית, בעלת תואר ראשון בעיצוב תעשייתי. עיצבה וניהלה פרויקטים בתחום העיצוב והמיתוג וסיגננה ספר אפייה לשוק האמריקאי. מתמחה בממתקים ובעיצוב עוגות בבצק סוכר.

האתר עוצב ע"י אביגיל. עיצוב ומיתוג